Αντιπρόεδρος Μονακό : «Είχαμε συμφωνήσει με Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εμπαπέ»

Αντιπρόεδρος Μονακό : «Είχαμε συμφωνήσει με Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εμπαπέ»

Ο αντιπρόεδρος της Μονακό παραδέχθηκε ότι η γαλλική ομάδα είχε συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ, έναντι 180.000.000 ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βάντιμ Βασίλιεφ, παραδέχθηκε δημόσια ότι η γαλλική ομάδα είχε συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ το προηγούμενο καλοκαίρι στους «μερένγκες».

Το ποσό στο οποίο είχαν καταλήξει οι δύο ομάδες ανερχόταν στα 180.000.000 ευρώ και μάλιστα με άμεση καταβολή αυτού από την ισπανική ομάδα, όμως ο 19χρονος Γάλλος επιθετικός απέρριψε τους Μαδριλένους, προτιμώντας να υπογράψει στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

«Θυμάμαι ότι είχαμε προπόνηση όταν δεχθήκαμε την κλήση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αποδεχθήκαμε την προσφορά των 180.000.000 ευρώ για τον Εμπαπέ», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Βασίλιεφ στο τηλεοπτικό δίκτυο Canal+, για να συνεχίσει ως εξής:

«Αργότερα, τον είδα και του είπα ότι λάβαμε μια προσφορά που ήταν απίθανο να αρνηθούμε από την ομάδα τον ονείρων του και του ζήτησα μια απάντηση. Δεν θέλαμε ποτέ να κάνουμε την επιλογή για εκείνον, εξαρτιόταν από τον ίδιο και έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Μου είπε ότι ήθελε να πάει στην Παρί Σεν-Ζερμέν και μετά από αυτό, ήταν τόσες πολλές οι λεπτομέρειες που έπρεπε να λυθούν. Μέχρι την τελευταία στιγμή αμφέβαλλα για τη συμφωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ