Οι Γάλλοι παίζουν το πρωτάθλημα στο γήπεδο: Ορίστηκε κανονικά το Μαρσέιγ-Λιον

Οι Γάλλοι παίζουν το πρωτάθλημα στο γήπεδο: Ορίστηκε κανονικά το Μαρσέιγ-Λιον

Στη Γαλλία φαίνεται πως έχουν σε πρώτο πλάνο το ποδόσφαιρο και το παιχνίδι της Μαρσέιγ με τη Λιόν θα παιχθεί στο γήπεδο.

Κανονικά θα διεξαχθεί το ματς της Μαρσέιγ με τη Λιόν, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω του τραυματισμού του προπονητή της δεύτερης, Φάμπιο Γκρόσο, μετά από επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της ομάδας την ώρα που εκείνο κατευθυνόταν στο «Βελοντρόμ».

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της γαλλικής επαγγελματικής ποδοσφαιρικής λίγκας συνεδρίασε την Πέμπτη (2/11) και αποφάσισε να κριθεί στο γήπεδο το παιχνίδι και όχι σε κάποια δικαστική αίθουσα όπως είδαμε στην περίπτωση του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για παράδειγμα.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 2-0: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά

Οι Γάλλοι απ’ ότι φαίνεται έχουν σε προτεραιότητα το προϊόν και το άθλημα και δεν επιδιώκουν να τινάξουν το πρωτάθλημά τους στον αέρα με παιχνίδια να κρίνονται στα χαρτιά και με ομάδες να δέχονται αφαιρέσεις βαθμών.

«Σε σημερινή συνεδρίασή της, η Επιτροπή Διοργανώσεων της LFP αποφάσισε: αφενός, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 544 των κανονισμών, να αναγνωρίσει ότι εξαιρετικές περιστάσεις ήταν η αιτία της άρνησης της Ολιμπίκ Λιόν να παίξει με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ την Κυριακή (29/10).

Κατά συνέπεια, αυτός ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, που είναι η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία στο καλαντάρι των δύο ομάδων. Δεύτερο, η τοποθεσία αυτής της συνάντησης θα καθοριστεί στη συνέχεια, εν αναμονή πρόσθετων στοιχείων από τις δημόσιες αρχές που θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί σε συνθήκες βέλτιστης ασφάλειας για όλους τους εμπλεκόμενους της και το κοινό», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ