Το δίλημμα της Μαρσέιγ με τον Μήτρογλου

Το δίλημμα της Μαρσέιγ με τον Μήτρογλου

Η Μαρσέιγ φέρεται να βρίσκεται σε δίλημμα όσον αφορά στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, τη στιγμή που άνθρωπος της γαλλικής ομάδας έχει προτείνει τον Έλληνα φορ στην Μπεσίκτας.

Σε δίλημμα βρίσκεται η Μαρσέιγ όσον αφορά στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού «Besoccer».

Ο Ρουντί Γκαρσιά έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της ομάδας ότι θα προτιμούσε έναν επιθετικό διαφορετικού τύπου από τον 30χρονο, ωστόσο εκείνη δεν παρουσιάζεται απόλυτα σίγουρη για το αν η πώληση του ποδοσφαιριστή είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Παράλληλα, άνθρωπος της Μαρσέιγ έχει πραγματοποιήσει διερευνητική επαφή με την Μπεσίκτας, για να κάνει γνωστό ότι ο πρώην φορ της Μπενφίκα είναι διαθέσιμος. Σκοπός είναι, εφόσον ενδιαφερθεί ουσιαστικά η τουρκική ομάδα, να κατατεθεί η σχετική πρόταση στους Μασσαλούς και ύστερα να αποφασιστεί αν αξίζει να παραχωρηθεί ο Έλληνας διεθνής.

Ο Μήτρογλου αγωνίστηκε συνολικά 30 φορές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μαρσέιγ, πετυχαίνοντας 13 γκολ. Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου ανέβασε σημαντικά την απόδοσή του, με συνέπεια ο περίγυρος των Μασσαλών να βρίσκεται σε διχασμό με την περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ