Ο Σέρχιο Ρίκο αποκάλυψε το σοκαριστικό όνειρο που είδε ενώ ήταν σε κώμα

Ο Σέρχιο Ρίκο αποκάλυψε το σοκαριστικό όνειρο που είδε ενώ ήταν σε κώμα

Ο Σέρχιο Ρίκο έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για το ατύχημα που είχε, την αποκατάστασή του αλλά και το πότε αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Σέρχιο Ρίκο είχε μια περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή του. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από το άλογό του ενώ έκανε ιππασία, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα για περίπου τρεις μήνες τον περασμένο Μάιο.

Ο 29χρονος άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην παγκόσμια αθλητική πλατφόρμα DAZN, μίλησε για την τρέχουσα φυσική του κατάσταση, για την ανάρρωσή του αλλά και για το πότε αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Όμως ο Ρίκο προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη καθώς γνωστοποίησε ένα όνειρο που είδε όταν ήταν σε κώμα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Μέσι και Σουάρες αντάμωσαν ξανά – Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε τον Ουρουγουανό (Pic)

Ο παίκτης ανέφερε ότι η μόνη του ανάμνηση από τότε που βρισκόταν σε κώμα είναι ένα όνειρο, το οποίο είχε να κάνει με τον αποθανόντα πατέρα: «Θυμάμαι μόνο ένα όνειρο. Υπήρχαν δύο δρόμοι, πήγαινα προς τη μία κατεύθυνση και είδα τον πατέρα μου από την άλλη. Του φώναξα «μπαμπά, μπαμπά!», αλλά δεν μου απάντησε. Έχω μιλήσει για αυτό με φίλους που είναι αφοσιωμένοι στην ψυχολογία και αυτό που μου είπαν είναι ότι δεν ήταν ακόμα η ώρα μου».

Ο Σέρχιο Ρίκο εξέφρασε την επιθυμία του να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, ενώ θυμήθηκε και μία κλήση που είχε από τον Σέρχιο Ράμος, όταν ακόμα νοσηλευόταν. «Έκανα FaceTime με τον Σέρχιο (σ.σ. Ράμος ) και άρχισα να του λέω ότι σήμερα το πρωί ήμουν στο σούπερ μάρκετ και ότι είχα γνωρίσει τους γονείς του. Ο Σέρχιο με παρακολουθούσε  και σκεφτόταν «Τι λέει αυτός ο άνθρωπος;». Τότε του απάντησα: «Λοιπόν, ίσως όχι, μη μου δίνεις πολύ σημασία », όμως σε καμία περίπτωση ο καημένος δεν μου είπε «Σέργιο, αλλά είσαι στο νοσοκομείο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ