Αλ Κελαϊφί: «Θέλω να μείνει ο Εμπαπέ, είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και η Παρί είναι το ιδανικό κλαμπ για εκείνον»

Αλ Κελαϊφί: «Θέλω να μείνει ο Εμπαπέ, είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και η Παρί είναι το ιδανικό κλαμπ για εκείνον»

Την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ, εξέφρασε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει αβέβαιο, με τον Γάλλο να είναι περιζήτητος και πολλές κορυφαίες ομάδες είναι έτοιμες να του προσφέρουν γη και ύδωρ για να τον κάνουν δικό τους.

Την Κυριακή που μας πέρασε στη Γαλλία έγραφαν πως συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ λίγο αργότερα βγήκε ότι η προοπτική της Premier League είναι πολύ πιθανή.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί πάντως εξέφρασε την επιθυμία του ο 25χρονος επιθετικός να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς αποτελεί παίκτη κλειδί, αποκαλώντας τον ως τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη.

«Θέλω ο Κιλιάν Εμπαπέ να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και η καλύτερη ομάδα για εκείνον είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Αποτελεί παίκτη κλειδί για το πρότζεκτ ματς», ανέφερε ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων και συνέχισε:

«Αφήστε τον στην ησυχία του, ήρεμο… ποτέ δεν θα κάνει κάτι εναντίον της Παρί. Εμπιστεύομαι τον Εμπαπέ. Είναι μέλος της οικογένειας», συμπλήρωσε και επισήμανε:

«Ο Εμπαπέ εδώ (σ.σ στην Παρί) έχει το καλύτερο προπονητικό κέντρο στον κόσμο, τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, παίζει συνεχώς στο Champions League. Είναι το… κέντρο του πρότζεκτ ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ