Θέλει Μαρκίζιο στη Μονακό ο Ζαρντίμ

Θέλει Μαρκίζιο στη Μονακό ο Ζαρντίμ

Ο Πορτογάλος προπονητής των Μονεγάσκων έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 32χρονου Ιταλού μέσου της Γιουβέντους.

Στο στόχαστρο της Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν των Μονεγάσκων, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του πολύπειρου Ιταλού μέσου της Γιουβέντους και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο 32χρονος διεθνής άσος φέτος αγωνίστηκε συνολικά σε 20 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 15 ήταν για τη Serie A. Το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ιταλίας λήγει το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό φέτος να αποχωρήσει από τους Μπιανκονέρι.

H «Repubblica» στο δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εκτιμά ότι ο Μαρκίζιο έχει την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα για να βοηθήσει τη γαλλική ομάδα, η οποία ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Φαμπίνιο, που παραχωρήθηκε στη Λίβερπουλ.

Ο Μαρκίζιο από την πλευρά του εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μονακό και πλέον περιμένει την απόφαση της Γιουβέντους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ