Λιόν: Πρόστιμο σε Μέμφις Ντεπάι

Λιόν: Πρόστιμο σε Μέμφις Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι δεν εμφανίστηκε την ημερομηνία που είχε ορίσει η Λιόν για ξεκίνημα προπονήσεων και θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο.

Ο Μέμφις Ντεπάι δεν ήταν στην ώρα του για την πρώτη προπόνηση της Λιόν για τη νέα σεζόν και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής των Λιονέ, Μπρούνο Ζενέσιο.

«Ένας από τους 27 ποδοσφαιριστές μας λείπει και είναι ο Μέμφις. Θα τιμωρηθεί με πρόστιμο όταν επιστρέψει. Είχε πέντε εβδομάδες διακοπών όπως και οι υπόλοιποι.» δήλωσε συγκεκριμένα ο Γάλλος προπονητής, δείχνοντας τη δυσαρέσκεια του.

Ο Ολλανδός μέσος πήγε στη Λιόν τον Ιανουάριο του 2017 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ντεπάι είχε αποκτηθεί από τους «κόκκινους διάβολους» με προοπτική να γίνει βασικός, αλλά ο 24χρονος παρόλο το τεράστιο ταλέντο του, δεν δικαιολόγησε ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες.

Συνολικά στο διάστημα που βρέθηκε στην Αγγλία αγωνίστηκε 53 φορές και πέτυχε 7 γκολ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο η έξω αγωνιστική ζωή του προβλημάτιζε τους ανθρώπους της Μάντσεστερ και σε συνδυασμό με την μικρή του εξέλιξη οδήγησε τους Άγγλους να τον δώσουν στην Λιόν.

Μέχρι τώρα στη Λιόν είχε μία αρκετά βελτιωμένη εικόνα καθώς σε 69 αγώνες συνολικά έχει σκοράρει 27 φορές, ενώ έχει σερβίρει και 25 γκολ στους συμπαίχτες του.

Όμως όπως φαίνεται πάλι κάτι έξω αγωνιστικό θα επηρεάσει την καριέρα, αυτού του κατά τ’ άλλα πολύ ταλαντούχου μέσο επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ