Στο Παρίσι ο Μπουφόν, υπογράφει στην Παρί

Στο Παρίσι ο Μπουφόν, υπογράφει στην Παρί

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν εθεάθη σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, όπου βρίσκεται για να υπογράψει στην Παρί Σεν-Ζερμέν, με τις κάμερες να τον απαθανατίζουν.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει συμφωνήσει με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ώστε να τον αποκτήσει με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής, με τις σχετικές υπογραφές και την επισημοποίηση της συμφωνίας να μοιάζει θέμα χρόνου.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας εθεάθη στο Παρίσι το πρωί της Παρασκευής (06/07), με γαλλικό Μέσο να αναρτά φωτογραφία και βίντεο του 40χρονου στο Twitter από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει από τα μέσα Ιουνίου, όμως τα προβλήματα του γαλλικού συλλόγου με το Financial Fair Play της UEFA καθυστέρησαν την υπόθεση.

Ο Μπουφόν θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, με επιλογή επέκτασης για ένα επιπλέον και ετήσια αμοιβή γύρω στα 8.000.000 ευρώ. Η ανακοίνωση και η παρουσίαση του ποδοσφαιριστή από τους Παριζιάνους αναμένεται να γίνει με φαντασμαγορική εκδήλωση στον Πύργο του Άιφελ την προσεχή Δευτέρα (09/07).

Ο Μπουφόν άνηκε στη Γιουβέντους από το 2001 έως το 2018, πραγματοποιώντας τεράστια καριέρα τόσο με τη φανέλα της, όσο και με την αντίστοιχη της εθνικής Ιταλίας, με συνέπεια πλέον να κατατάσσεται στην κατηγορία με τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές του ιταλικού ποδοσφαίρου. Στα 40 χρόνια του, αναζητά μια νέα πρόκληση, την οποία φαίνεται πως έχει βρει στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Δείτε τα χαρακτηριστικά ντοκουμέντα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ