Παρί Σεν Ζερμέν : «Ο Μπαπέ δεν πωλείται, ο Νεϊμάρ…βλέπουμε»

Παρί Σεν Ζερμέν : «Ο Μπαπέ δεν πωλείται, ο Νεϊμάρ…βλέπουμε»

Σύμφωνα με πηγές από το Κατάρ, Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δεν βρίσκεται ο Νεϊμάρ στο επίκεντρο του πρότζεκτ της Παρί, αλλά ο Κίλιαν Μπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα δεχτεί προσφορές για τον Κίλιαν Μπαπέ, αλλά για τον Νεϊμάρ ίσως το σκεφτεί. Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, από το ραδιοφωνικό σταθμό Όντα Σέρο, σύμφωνα με πληροφορίες του από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κατάρ.

Οι Παριζιάνοι το περασμένο καλοκαίρι ξόδεψαν 222 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Μπαρτσελόνα, αλλά πλέον φαίνεται ότι δεν είναι το επίκεντρο στο πρότζεκτ της Γαλλικής ομάδας. Είναι γεγονός ότι προκαλεί «ανακατωσούρα» με τα θέλω του, αλλά το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο.

Ωστόσο στο «στρατόπεδο» της Παρί προτιμούν να στηρίξουν τις ελπίδες τους στον Κίλιαν Μπαπέ. Ειδικά μετά και από το Μουντιάλ η άποψη αυτή ισχυροποιήθηκε.

Έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Κατάρ, σε μία ενδεχόμενη πρόταση για τον Βραζιλιάνο, ο Τόμας Τούχελ είναι αυτός που θα αποφασίσει για την πώληση του. Η διοίκηση της Παρί δείχνει να εμπιστεύεται τον νέο προπονητή της ομάδας και θα στηρίξει την απόφαση του.

Ο Νεϊμάρ τη φετινή σεζόν είχε 28 γκολ και 16 ασίστ σε 30 αγώνες με την Παρί σε όλες τις διοργανώσεις. Η απόδοση στο Μουντιάλ όμως δεν ήταν αντίστοιχα εκθαμβωτική.

Για τον Βραζιλιάνο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δείξει η Ρεάλ Μαδρίτης, ψάχνοντας στο πρόσωπο του των αντι-Ρονάλντο. Το κενό του Κριστιάνο δύσκολα μπορεί να καλυφθεί, αλλά ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσε να το καλύψει και να «σηκώνει στο πόδι» το Μπερναμπέου σε κάθε εντός έδρας αγώνα. Συν τοις άλλοις θα αποτελούσε και μία ιδιαίτερα καλή επικοινωνιακή κίνηση η απόκτηση ενός πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Η Γαλλική ομάδα όμως δεν πρόκειται να προχωρήσει στην πώληση του Βραζιλιάνου επιθετικού, αν πρώτα δεν βρει τον αντικαταστάτη του. Πρώτο όνομα στη λίστα είναι ο Αργεντίνος επιθετικός της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο 24χρονος Αργεντίνος φέτος είχε άλλη μία πολύ καλή σεζόν με τους «μπιανκονέρι». Με 22 γκολ σε 33 αγώνες στη Σέριε Α, βοήθησε τη Γιούβε να διατηρήσει το Σκουντέτο αν και η Νάπολι βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτηση του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ