Επίσημο : Παίκτης της Ρεμς ο Ρομαό

Επίσημο : Παίκτης της Ρεμς ο Ρομαό

Η Ρεμς επισημοποίησε την απόκτηση του Αλείς Ρομαό από τον Ολυμπιακό, έτσι ο Τονγκολέζος επέστρεψε στη Ligue 1 μετά από δύο χρόνια.

Η Ρεμς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλείς Ρομαό από τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας (23/07), υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή και επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του To10.gr από το βράδυ του Σαββάτου (21/07).

«Ο Ρομαό έχει όλα τα στοιχεία που αναζητούσαμε από την αρχή του καλοκαιριού για τη συγκεκριμένη θέση. Έχει προσωπικότητα, αλλά και νοοτροπία νικητή. Το να πείσεις έναν παίκτη που είναι αρχηγός στον Ολυμπιακό και τον υπολογίζουν, μιας και ανανέωσε το συμβόλαιό του τον προηγούμενο Μάιο, δείχνει τις φιλοδοξίες που έχουμε για το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ρεμς, κολακεύοντας με τον τρόπο του τον Τονγκολέζο αμυντικό μέσο.

Έτσι, ο 34χρονος επιστρέφει στη Ligue 1 μετά από δύο χρόνια στο Λιμάνι. Ο Ρομαό κατέγραψε 60 συμμετοχές και έξι γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Λουάν Κουισό, Τουλούζ B, Λοριάν, Γκρενόμπλ και Μαρσέιγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ