Μητέρα Νεϊμάρ : «Σ ‘αγαπώ και θα είμαι πάντα μαζί σου, γιε μου, πολεμιστή μου!»

Μητέρα Νεϊμάρ : «Σ ‘αγαπώ και θα είμαι πάντα μαζί σου, γιε μου, πολεμιστή μου!»

Η μητέρα του Νεϊμάρ βγαίνει μπροστά και παίρνει θέση στις επιθέσεις που δέχεται ο γιος της το τελευταίο διάστημα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ, μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο δέχεται σκληρή κριτική και αμφισβήτηση από τα μέσα της χώρας του. Σαν να μην έφτανε αυτό οι «ψίθυροι» στο Παρίσι για μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ Μπαπέ αρχίζουν και πληθαίνουν, κάτι που σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος δεν είναι πλέον αυτός που κάνει «κουμάντο».

Η ψυχολογική κατάσταση του 26χρονου σούπερ σταρ δεν είναι η καλύτερη δυνατή, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος λίγο μετά από τη λήξη του Μουντιάλ.

Βλέποντας όλα τα παραπάνω η μητέρα του Νεϊμάρ, βγαίνει μπροστά σηκώνοντας ασπίδα για τον γιο της, όπως θα έκανε κάθε μάνα για το παιδί της. Με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στο Instagram, η Ναντίν Γκονσάλβες στέλνει ένα μήνυμα από τα βάθη της καρδιάς της στον «μαχητή» Νεϊμάρ.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Πολλές φορές στη ζωή μας, τα πράγματα, κυρίως τα όνειρα και οι επιθυμίες μας, δεν πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Εγώ, ως μητέρα, και νομίζω ότι και οι περισσότεροι γονείς, λυπούμαστε όταν μιλάμε άσχημα για τα παιδιά μας και πολύ περισσότερο όταν δεν τα γνωρίζουν καλά. Ο κόσμος γνωρίζει το όνομα του Νεϊμάρ, αλλά δεν τον ξέρει ως άνθρωπο. Ελάχιστοι τον ξέρουν. Είμαστε άνθρωποι, έχουμε ελαττώματα. Είναι γιος μου… Σ ‘αγαπώ και θα είμαι πάντα μαζί σου, γιε μου, πολεμιστή μου!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ