Ναντ – Μονακό 1-3

Ναντ – Μονακό 1-3

Νικηφόρα ξεκίνησε η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη φετινή Ligue 1, «σκοτώνοντας» τη Ναντ στις αντεπιθέσεις στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να ανοίγει λογαριασμό.

Η Μονακό ξεκίνησε νικηφόρα στην πρεμιέρα της στη Ligue 1 με άνετη νίκη (3-1) στην έδρα της Ναντ. Οι Μονεγάσκοι παρουσιάστηκαν περισσότερο έξυπνοι και λιγότερο κυριαρχικοί, χτυπώντας ουκ ολίγες φορές με αντεπιθέσεις την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόζο, στο ντεμπούτο του τελευταίου στον πάγκο των «καναρινιών».

Ο Ρόνι Λόπες στο 69′ εκμεταλλεύτηκε μια κόντρα σε σώμα αμυνόμενου της Ναντ και έγραψε το 1-0 με κεφαλιά προ κενής εστία, ενώ ο Στέφαν Γιόβετιτς διπλασίασε το προβάδισμα της δευτεραθλήτριας Γαλλίας, ολοκληρώνοντας ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του στο 80′. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 67′ του παιχνιδιού, πέτυχε το 3-0 μετά από γύρισμα του Τίλεμανς. Στις καθυστερήσεις ο Εμιλιάνο Σάλα έγραψε το τελικό 3-1 με αδύναμο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ναντ (Μιγκέλ Καρντόζο): Ταταρουσάνου, Κουατένγκ, Τζιτζί, Κάρλος, Λίμα, Τουρέ, Μουτουσαμί, Εβανζελίστα (86′ Αλέγκ), Ρονζιέ, Νταμπό (72′ Νταμπό), Κουλιμπαλί (72′ Γουαρίς).

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μπενάλιο, Πιερ Γκαμπριέλ, Γκλικ, Ζέμερσον, Μπαρέκα (88′ Σεράνο), Αολού, Τίλεμανς, Εμπουλά (67′ Γκραντσίρ), Ντιόπ (67′ Φαλκάο), Λόπες, Γιόβετιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ