Μαρσέιγ και Νις για Τζάτζα

Μαρσέιγ και Νις για Τζάτζα

Οι δύο Γαλλικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού της Βαλένθια

Με τις μεταγραφές του Κέβιν Γκαμεϊρό και του Μισί Μπατσουαγί, σε συνδυασμό με τον Ροντρίγκο η Βαλένθια αποκτά αρκετές λύσεις για την επίθεση κι έτσι το ενδεχόμενο να βρει θέση στο ρόστερ ο Σιμόνε Τζάτζα είναι από πολύ δύσκολο έως απίθανο. Ο Ιταλός επιθετικός άλλωστε δεν ήταν στα πλάνα του Πάκο Αγεσταράν, αλλά η έλευση των Μπατσουαγί και Γκαμεϊρό ουσιαστικά «σιγούρεψε» την αποχώρηση του Τζάτζα.

Για τον 27χρονο επιθετικό έχουν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον η Μαρσέιγ και η Νις, με τα Γαλλικά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι άσχετα από το που θα καταλήξει ο Τζάτζα, η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Στη Μαρσέιγ επιθυμούν τον Ιταλό επιθετικό για αναπληρωματικό του Μάριο Μπαλοτέλι, μιας και ο Κώστας Μήτρογλου δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή παρά το ότι σκοράρει όποτε αγωνίζεται. Εάν ο Ιταλός επιθετικός καταλήξει στους Μασαλούς, η αποχώρηση του Μήτρογλου από το «Βελοντρόμ» θα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Από την άλλη η Νις θέλει τον Τζάτζα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μπαλοτέλι πηγαίνοντας στη Μαρσέιγ. Στη Γαλλία αναφέρουν ότι το θέμα της μεταγραφής του Ιταλού, μπορεί να λήξει ακόμη και σήμερα καθώς οι συζητήσεις φαίνονται να είναι προχωρημένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ