Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσφέρει 300.000.000 ευρώ για Νεϊμάρ με τη «βοήθεια» της… UEFA!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσφέρει 300.000.000 ευρώ για Νεϊμάρ με τη «βοήθεια» της… UEFA!

Το ποσό των 300.000.000 ευρώ είναι πρόθυμη να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεν-Ζερμέν για χάρη του Νεϊμάρ, ευελπιστώντας, δε, στη «βοήθεια» της… UEFA! Διαβάστε το λόγο που οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν κινηθεί για την απόκτηση αντί-Ρονάλντο.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νεϊμάρ είναι γνωστό εδώ και πολλούς μήνες, όμως έχει ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες, εξαιτίας της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους. Αρχικά οι Μερένγκες δεν παρουσιάζονταν πρόθυμοι να καταφύγουν στη δαπάνη εξωφρενικών ποσών για τον διάδοχο του Πορτογάλου επιθετικού, ωστόσο νέο δημοσίευμα της καταλανικής Sport κάνει λόγο για πρόθεση του Φλορεντίνο Πέρεθ να καταθέσει πρόταση ύψους 300.000.000 ευρώ στην Παρί Σεν-Ζερμέν για χάρη του Βραζιλιάνου.

Εντούτοις, δεδομένης της απροθυμίας των πρωταθλητών Γαλλίας να εισέλθουν σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του 26χρονου, οι Μαδριλένοι ευελπιστούν σε κυρώσεις της UEFA προς τους Παριζιάνους, ώστε να υποχρεωθούν να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή για να ισοσκελίσουν τα οικονομικά τους. Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται, επίσης, ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία διατηρεί ανοιχτή την έρευνά της για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, έχοντας μάλιστα εντοπίσει πιθανές παρατυπίες, εξ ου και οι προσδοκίες της Ρεάλ για την απόκτηση του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα.

Τέλος, αναφέρεται πως αυτή η ελπίδα που υπάρχει για την περίπτωση του Νεϊμάρ, είναι ο λόγος που η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει και δεν έχει κινηθεί για την απόκτηση κάποιου εκ των Εντέν Αζάρ, Κιλιάν Μπαπέ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Κατά τα λοιπά, η πρωταθλήτρια Ευρώπης εξετάζει και τις περιπτώσεις των Μάουρο Ικάρντι, Ροντρίγκο και Τίμο Βέρνερ για τη γραμμή κρούσης, οι οποίες είναι ανεξάρτητες από τη μεταγραφή του αντί-Ρονάλντο.

Με τη φανέλα της Παρί ο Νεϊμάρ έχει μετρήσει 32 εμφανίσεις και 29 γκολ, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Φεβρουάριο και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ