Παρί Σεν Ζερμέν : Προτεραιότητά της για τον Γενάρη ο Κουτίνιο

Παρί Σεν Ζερμέν : Προτεραιότητά της για τον Γενάρη ο Κουτίνιο

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ως προτεραιότητά της τον Φίλιπε Κουτίνιο ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Φίλιπε Κουτίνιο συνεχίζει να βρίσκεται στο μεταγραφικό ποδοσφαιρικό προσκήνιο ενόψει της χειμερινής περιόδου του Ιανουαρίου. Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν, πέρα από την Μπαρτσελόνα, η οποία είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, η Παρί έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος της Λίβερπουλ είχε ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας του να μην κάνει καν διαπραγματεύσεις με τους Παριζιάνους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της αγγλικής Mirror, η Παρί επιθυμεί διακαώς τον Κουτίνιο και τον έχει ως προτεραιότητα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν όμως, ότι ο γαλλικός σύλλογος πρέπει να πουλήσει κάποιον από τους μεγάλους σταρ του, διότι δεν θα υπάρχει χώρος για τον μέσο της Λίβερπουλ. Είναι λογικό άλλωστε, καθώς από τη μεσαία γραμμή και μπροστά είναι κάτι παραπάνω από υπερπλήρης. Άρα κάποιος από τους Νεϊμάρ, Καβάνι, Εμπαπέ, Ντι Μαρία, Μόουρα, Μπεν Αρφά, Ντράξλερ να είναι μόνιμα στον πάγκο.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο αρχηγός της Παρί, Τιάγκο Σίλβα, μιλάει συνεχώς στον Κουτίνιο και προσπαθεί να τον πείσει να μετακομίσει στο Παρίσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ