Ρεν – Λανς 0-0: Όλα στο «μηδέν»

Ρεν – Λανς 0-0: Όλα στο «μηδέν»

Ρεν και Λανς έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το πρώτο λεπτό!

Η Ρεν δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα σε όλο το διάστημα του αγώνα και «κόλλησε» στο 0-0 εναντίον της Λανς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ligue 1. Μόλις στο 1ο λεπτό αποβλήθηκε ο Γκραντί των φιλοξενούμενων, όμως η Ρεν δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την υπέρ της διαμορφωθείσα κατάσταση.

Η Λιόν θα έχει φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο και το απέδειξε κερδίζοντας στο ντέρμπι μέσα στην έδρα της Λιλ με 1-0,και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου «συγκατοικεί» με την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «λιονέ» έφθασαν στη σπουδαία νίκη με το γκολ του Μόρτον στο 13ο λεπτό.

Νωρίτερα, συνέχισε να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της φέτος η Νις, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει στη Νίκαια τη «νεοφώτιστη» Παρί FC (1-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σοφιάν Ντιόπ στο 40ο λεπτό, αλλά οι Παριζιάνοι βρήκαν στα τελευταία λεπτά (88′) το γκολ της ισοφάρισης με τον Κρασό να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 26/9

Στρασβούργο-Μαρσέιγ 1-2

Σάββατο 27/9

Λοριάν-Μονακό 3-1
Τουλούζ-Ναντ 2-2
Παρί Σεν Ζερμέν-Οσέρ 2-0

Κυριακή 28/9

Νις-Παρί 1-1
Ανζέ-Μπρεστ 0-2
Λιλ-Λιόν 0-1
Μετς-Χάβρη 0-0
Ρεν-Λανς 0-0

Η βαθμολογία:

Επόμενη αγωνιστική (7η):

Παρασκευή 3/10

21:45 Παρί-Λοριάν

Σάββατο 4/10

18:00 Μετς-Μαρσέιγ
20:00 Μπρεστ-Ναντ
22:05 Οσέρ-Λανς

Κυριακή 5/10

16:00 Λιόν-Τουλούζ
18:15 Μονακό-Νις
18:15 Στρασμπούργκ-Ανζέ
18:15 Χάβρη-Ρεν
21:45 Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ