Τούχελ : «Αρεολά ο βασικός πλέον, όχι ο Μπουφόν»

Τούχελ : «Αρεολά ο βασικός πλέον, όχι ο Μπουφόν»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, αποκάλυψε ότι ο Αλφόνς Αρεολά «προσπέρασε» τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τον 25χρονο Γάλλο να θεωρείται πλέον βασικός

Ο Τόμας Τούχελ μιλώντας στο Γαλλικό «RMC» αποκάλυψε ότι βασικό θεωρεί τον Αλφόνς Αρεολά και όχι τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Γερμανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν είχε επιλέξει τον 40χρονο Μπουφόν στην βασική εντεκάδα στα τρία πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, ωστόσο πλέον ο Αρεολά «προσπέρασε» τον Ιταλό στην κούρσα για τη θέση «1».

«Ναι έχω επιλέξει. Η απόφαση δεν είναι τελική, αλλά είπα στον Αλφόνς ότι εκείνον θεωρώ βασικό» είπε χαρακτηριστικά ο Τούχελ, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας «Προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και η Παρί είναι τα πάντα γι αυτόν, Θέλει πάρα πολύ να καθιερωθεί στην ομάδα και νομίζω αυτό είναι κάτι που πρέπει να σεβαστούμε και να επενδύσουμε πάνω του».

Όσο για τον Τζίτζι Μπουφόν ανέφερε «Η περίπτωση του Μπουφόν είναι τελείως διαφορετική. Είναι ένας θρύλος και το είδωλο του Αρεολά. Και οι δυο τους έχουν πολύ ισχυρές προσωπικότητες και πρέπει να συντονίσουμε την κατάσταση. Πρέπει να χειριστούμε έξυπνα και γενναιόδωρα αυτό το δίδυμο ώστε να επιβραβευτούμε όλοι. Αυτό το γνωρίζει και ο Μπουφόν και ο Αρεολά και είμαι σίγουρος ότι ο Αλφόνς θα είναι καλός όχι χωρίς τον Μπουφόν αλλά χάρη σ’ αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ