Επιστρέφει με τη Ρεν ο Μπουφόν

Επιστρέφει με τη Ρεν ο Μπουφόν

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αναμένεται να επιστρέψει στη βασική εντεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν στην αναμέτρηση με τη Ρεν.

Όταν πριν από 2,5 μήνες, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν, άπαντες θεωρούσαν πως η θέση κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών Γαλλίας θα ήταν «καπαρωμένη» από τον Ιταλό άσο. Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ αποφάσισε να «μοιράσει» τα πρώτα παιχνίδια των πρωταθλητών, ανάμεσα στον Ιταλό πορτιέρε και τον Αλφονς Αρεολά, καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας έδειξε στις προπονήσεις, ότι μπορεί να υπερασπισθεί επάξια την εστία της ομάδας.

Ο Γάλλος διεθνής πήγε καλά στο σαμπιονά, αλλά κυρίως με την εθνική Γαλλίας στα πρώτα ματς της χρονιάς, όμως όπως φαίνεται, ο Γερμανός τεχνικός, αποφάσισε να εμπιστευθεί εκ νέου τον πολύπειρο Μπουφόν. Ίσως κάτι είδε στην απόδοση του Αρεολά, ίσως θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Ίσως και τα δύο. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως στους αγώνες με Ρεν (εκτός την Κυριακή) και Ρεμς (εντός την Τετάρτη) για το σαμπιονά, ο Μπουφόν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της Παρί.

Την είδηση ανακοίνωσε ο Τούχελ κατά την διάρκεια της καθιερωμένης -παραμονές αγώνα-συνέντευξης Τύπου, δηλώνοντας παράλληλα, πως στην αποστολή της ομάδας συμπεριελήφθη και ο Ιταλός, Μάρκο Βεράτι, που έχασε την αρχή της περιόδου λόγω τραυματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ