Σεντ Ετιέν – Μονακό 2-0

Σεντ Ετιέν – Μονακό 2-0

Συνεχίζεται η κατρακύλα για τους Μονεγάσκους, που ηττήθηκαν στο Ζοφρουά Γκισάρ με 2-0 και παρέμειναν για 7η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μονακό, με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να πραγματοποιεί μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση και να γνωρίζει την ήττα στο Ζοφρουά Γκισάρ από την Σεντ Ετιέν με 2-0, για την 8η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι Μονεγάσκοι παρέμειναν για 7η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και πλέον βρίσκονται στην 18η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 6 πόντους σε 8 ματς. Η Μονακό έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα, όταν και επικράτησε εκτός έδρας της Ναντ με 3-1. Από τότε μετράει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες, με τον Πορτογάλο να ψάχνει τι φταίει και η ομάδα του από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και χειρότερη.

Απόψε, για μια ακόμα φορά στη φετινή σεζόν, το συγκρότημα του Ζαρντίμ παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Σεντ Ετιέν. Οι γηπεδούχοι χτύπησαν τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων και με δύο γκολ του Ουαμπί Καζρί, ένα σε κάθε ημίχρονο, πήραν τη νίκη με 2-0. Η Σεντ Ετιέν, σε αντίθεση με τη Μονακό, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά την αποψινή νίκη φιγουράρει, έστω και προσωρινά, στη δεύτερη θέση με 15 πόντους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής: 

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 
Σεντ-Ετιέν-Μονακό 2-0
(41’, 54’ Καζρί)

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 
Νις-Παρί Σεν Ζερμέν (18:15)
Ανζέ-Γκινγκάμπ (21:00)
Καέν-Αμιάν (21:00)
Λιόν-Ναντ (21:00)
Ρεμς-Μπορντό (21:00)
Στρασβούργο-Ντιζόν (21:00)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 
Ρεν-Τουλούζ (16:00)
Μονπελιέ-Νιμ (18:00)
Λιλ-Μαρσέιγ (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ