Νις – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3 (vid)

Νις – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3 (vid)

Με δύο γκολ του Νεϊμάρ (22’, 90+2’) και ένα του Νκουνκού (46’) οι Παριζιάνοι επικράτησαν με 3-0 στην έδρα της Νις και έκαναν το 8 στα 8 στη φετινή Ligue 1.

Δώστε της το πρωτάθλημα από τώρα! Η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε εκτός έδρας της Νις με 3-0, πέτυχε την 8η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Ligue 1 και πριν συμπληρωθούν οι πρώτες 10 αγωνιστικές βρίσκεται ήδη στο +9 από τη δεύτερη Σεντ Ετιέν!

Απόψε ήταν σε μεγάλα κέφια ο Νεϊμάρ, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του Τόμας Τούχελ στο τρίποντο της νίκης. Στο 22’ ο Βραζιλιάνος με μία σουτάρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα των γηπεδούχων και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Παριζιάνους.

Στο 46’ ο Νκουνκού ακολούθησε τη φάση, πήρε το ριμπάουντ μετά την προσπάθεια του Μπαπέ και με πλασέ έκανε το 2-0 για τους πρωταθλητές Γαλλίας. Στο 59’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κιπριέν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, μετά την πάσα πάρε- βάλε του Μπαπέ.

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Σεντ Ετιέν-Μονακό   2-0
(41′, 54′ Καζρί)

Νις-Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

(22′, 90′ Νεϊμάρ, 46′ Νκούνου)

Λιόν-Ναντ          29/9
Ανζέ-Γκινγκάμπ     29/9
Στρασμπούρ-Ντιζόν  29/9
Ρεμς-Μπορντό       29/9
Καέν-Αμιάν         29/9
Ρεν-Τουλούζ        30/9
Μονπελιέ-Νιμς      30/9
Λιλ-Μαρσέιγ        30/9

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ