Παρί Σεν Ζερμέν : Επίσημη πρόταση για τον Φελαϊνί

Παρί Σεν Ζερμέν : Επίσημη πρόταση για τον Φελαϊνί

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσέφερε συμβόλαιο στον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μαρουάν Φελαϊνί είναι ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες στην Ευρώπη και αναμένεται να κάνουν πρόταση για να τον αποκτήσουν είτε τον Ιανουάριο, είτε το καλοκαίρι ως ελεύθερο.

Σύμφωνα με το Mercato όμως, τον πρώτο λόγο για τον Βέλγο έχει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει κάνει ήδη πρόταση συμβολαίου στον παίκτη και περιμένει την απάντηση του. Η πρόταση της γαλλικής ομάδας στον Φελαϊνί είναι για 4 χρόνια με πολύ καλούς οικονομικούς όρους, όμως ο Βέλγος περιμένει την πρόταση της Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι σκέφτονται αν θα του προσφέρουν συμβόλαιο, διότι σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου και θέλουν να προάγουν και παίκτες από τις ακαδημίες τους.

Το θετικό για τον Φελαϊνί είναι πως ο Ζοσέ Μουρίνιο τον χρειάζεται και έχει προτείνει ήδη στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ την ανανέωση του, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου το σκέφτονται ακόμα. Βέβαια, όσο δεν υπογράφει τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες της Παρί, αλλά και των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ