Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παρί Σεν Ζερμέν : Επίσημη πρόταση για τον Φελαϊνί

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσέφερε συμβόλαιο στον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρί Σεν Ζερμέν : Επίσημη πρόταση για τον Φελαϊνί | to10.gr

Ο Μαρουάν Φελαϊνί είναι ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες στην Ευρώπη και αναμένεται να κάνουν πρόταση για να τον αποκτήσουν είτε τον Ιανουάριο, είτε το καλοκαίρι ως ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το Mercato όμως, τον πρώτο λόγο για τον Βέλγο έχει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει κάνει ήδη πρόταση συμβολαίου στον παίκτη και περιμένει την απάντηση του. Η πρόταση της γαλλικής ομάδας στον Φελαϊνί είναι για 4 χρόνια με πολύ καλούς οικονομικούς όρους, όμως ο Βέλγος περιμένει την πρόταση της Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι σκέφτονται αν θα του προσφέρουν συμβόλαιο, διότι σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου και θέλουν να προάγουν και παίκτες από τις ακαδημίες τους.

Το θετικό για τον Φελαϊνί είναι πως ο Ζοσέ Μουρίνιο τον χρειάζεται και έχει προτείνει ήδη στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ την ανανέωση του, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου το σκέφτονται ακόμα. Βέβαια, όσο δεν υπογράφει τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες της Παρί, αλλά και των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων.