Μαρσέιγ-Καέν 2-0

Μαρσέιγ-Καέν 2-0

Η Μαρσέιγ επικράτησε 2-0 της Καέν, με τον Κώστα Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ. Νέα «σφαλιάρα» για Μονακό , που ηττήθηκε από την Ρεν εντός έδρας με 2-1.

 

Επιστροφή στις νίκες για την Μαρσέιγ. Μία εβδομάδα μετά την συντριβή από την Λιλ, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία επικράτησε της Καέν με 2-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

Οι Μασσαλοί ήταν ανώτεροι καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στο 36′ ο Κώστας Μήτρογλου έπιασε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τοβέν και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η Μαρσέιγ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Γάλλος επιθετικός από δημιουργός έγινε σκορερ, καθώς με πολύ ωραίο σουτ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Στο δεύτερο, η Καέν ανέβασε την απόδοση της, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο το 2-0 υπέρ της Μαρσέιγ παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Δείτε το γκολ του Κώστα Μήτρογλου:

 

Νέα ήττα για την Μονακό, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από την Ρεν με 2-1 και συνεχίζει να αγνοεί την νίκη από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και βρίσκεται πλέον στην 18η θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ρεν ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 14′ με τον Ντα Σίλβα να σκοράρει από κοντά, έπειτα από κόρνερ του Μπεν Αρφά. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, όταν στο 45′ έμειναν με 10 παίκτες, έπειτα από αποβολή του Αντρέα Ραγκί.

Παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα η Μονακό κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φαλκάο στο 49′. Η Ρεν βγήκε εκ νέου στην επίθεση, πιέζοντας τους Μονεγάσκους και κατάφερε να προηγηθεί και πάλι στο 77′ με τον Μπεν Αρφά να κάνει το σουτ και να γράφει το 2-1, που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Με αυτή τη νίκη η Ρεν έφτασε τους 11 βαθμούς και την 11η θέση στην Ligue 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ