Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν 5-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν 5-0

Με τον Μπαπέ να σκοράρει τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε την Λιόν με 5-0 σε ακόμη έναν υγιεινό περίπατο στο Γαλλικό Πρωτάθλημα.

Πράγματα και θάματα έκανε ο Κιλιάν Μπαπέ στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 5-0 επί της Λιόν. Ο  19χρονος Γάλλος σκόραρε τέσσερις φορές σε 13 λεπτά και σήκωσε στο πόδι τους οπαδούς των Παριζιάνων. Ο Νεϊμάρ στο 9ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι είχε ανοίξει το σκορ του παιχνιδιού σε μία ακόμη εντυπωσιακή νίκη των Πρωταθλητών Γαλλίας.

Οι πρωτευουσιάνοι ξεκίνησαν ως συνήθως δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν πριν την συμπλήρωση του δεκάλεπτου με πέναλτι του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ Νεϊμάρ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει το 2-0 και θα κλειδώσει το 9×9 η Παρί. Στο 35′ όμως ο νεαρός στόπερ Κιμπεπέ είδε απευθείας κόκκινη και άφησε τους γηπεδούχους με 10 ποδοσφαιριστές.

Πάνω που οι Λιονέ πήραν τα πάνω τους με την απρόσμενη αποβολή του αμυντικού των Πρωταθλητών Γαλλίας, ο Τουσάρ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι ισορροπίες επανήρθαν με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με έναν παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο μέρος ήταν και το κυρίως πιάτο της βραδιάς, με την Παρί να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες και τον Κιλιάν Μπαπέ να «πετάει» κλείδωσε τη νίκη. Ο 19χρονος επιθετικός σκόραρε τέσσερα γκολ από το 61′ μέχρι το 74′. Στο 61′, 66′, 69′ και 74′ ο Μπαπέ διέλυσε τους φιλοξενούμενους προσφέροντας ένα μοναδικό σόου. Δεν πήρε το πόδι από το γκάζι η Παρί ακόμη και μετά το 5-0, φτιάχνοντας κι άλλες ευκαιρίες με εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Έτσι η Παρί έφτασε τις 9 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και δείχνει ότι και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δικό της.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ: Μπουφόν, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπ, Μπερνάτ, Βεράτι (75′ Ντράξλερ), Μαρκίνιος, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία (83′ Ντιαμπί).

ΛΙΟΝ: Ρόνι Λόπες, Ραφαέλ (41′ Ντιμπουά), Ντεναγιέ, Μορέλ, Μεντί, Τουσάρ, Εντομπελέ, Αουάρ, Φεκίρ (7′ Κορνέ – 78′ Ντιόπ), Τραορέ, Ντεπάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ