Μαρσέιγ – Παρί σεν Ζερμέν 0-2

Μαρσέιγ – Παρί σεν Ζερμέν 0-2

Η Παρί σεν Ζερμέν πέρασε ίσως από τη δυσκολότερη έδρα του γαλλικού πρωταθλήματος, νικώντας την Μαρσέιγ στη Μασαλία (2-0) με τον φοβερό και τρομερό Κιλιάν Μπαπέ να ανοίγει τον δρόμο για μια μεγάλη νίκη.

Το 11/11 έκανε η Παρί σεν Ζερμέν, παίρνοντας πολύ μεγάλη νίκη στο ντέρμπι μίσους κόντρα στη ψυχωμένη Μαρσέιγ μέσα στο Βελοντρόμ. Σε ένα πολύ δύσκολο ματς και με τους Μαρσεγέζους να έχουν τον τερματοφύλακα Μανταντά, οι πρωτευουσιάνοι χρειάστηκαν ένα γκολ του Κιλιάν Μπαμπέ στο 65’ , για να έρθει ο Ντράξλερ στο 90+5′ να διαμορφώνει ρο τελικό 2-0, περνώντας έτσι από μια έδρα όπου πολύ θα χάσουν βαθμούς στη Ligue 1.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες καλές φάσεις οι δύο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο μέρος έχοντας καλύτερο ρυθμό και βρίσκοντας περισσότερες ευκαιρίες να απειλήσουν. Οι Παριζιάνοι ήταν καλύτεροι αλλά είδαν τον Μανταντά σε τρεις περιπτώσεις να αντιδρά εξαιρετικά σε προσπάθειες των Ντι Μαρία (46′), Μπαπέ (75′) και Μενιέ (78′). Ο Μπαπέ νίκησε τον Γάλλο τερματοφύλακα στο 65′ και ο Ντράξλερ στο 90+4′, αλλά και η Μαρσέιγ είχε τις στιγμές της.

Ο Παγέτ νικήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο από τον Αρεολά στο 57′, ενώ στο 85′ ο Μήτρογλου που είχε μπει ως αλλαγή, σκόραρε με τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ για επιθετικό φάουλ του Έλληνα στράικερ…

Μια νίκη που χάρισε στην Παρί διαφορά από τους διώκτες της που φτάνει πλέον τους 8 βαθμούς, αλλά κυρίως της έδωσε το δικαίωμα να καυχιέται για το ξακύλετο ξεκίνημα στην Ιστορία της αφού ποτέ ξανά δεν είχε ξεκινήσει πρωτάθλημα με 11 συνεχόμενες νίκες στις 11 πρώτες αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ