Λιόν – Σεντ Ετιέν 1-0

Λιόν – Σεντ Ετιέν 1-0

Με γκολ του Ντεναγιέρ στο 63', η Λιόν επικράτησε της Σεντ Ετιέν με 1-0 εντός έδρας και σκαρφάλωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλη νίκη για τη Λιόν, η οποία επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Σεντ Ετιέν και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας την «μισητή» αντίπαλο στην 5η θέση.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Ντεναγιέρ στο 63ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Ράφαελ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες σε αυτά τα 45 λεπτά. Στο 23′ ο Λόπες απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντιονί, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ντεπουσί δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η Λιόν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 63ο λεπτό με τον Ντεναγιέρ, έπειτα από ωραία σέντρα του Ντεπάι, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 70′ όταν ο Ράφαελ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ ο Λόπες πραγματοποίησε ακόμη μια πολύ καλή επέμβαση στο 88′ σταματώντας το σουτ του Καμπελά.

Η Λιόν βρίσκεται στην 2η θέση με 27 βαθμούς, ενώ η Σεντ Ετιέν παρέμεινε στην 5η θέση με 23.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ