Equipe: «Η Μαρσέιγ επιβεβαιώνει επαφές με Ολυμπιακό για Μήτρογλου»!

Equipe: «Η Μαρσέιγ επιβεβαιώνει επαφές με Ολυμπιακό για Μήτρογλου»!

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρεται στην πιθανότητα επιστροφής του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, το... ελεύθερο της Μαρσέιγ και την πίεση από την Κίνα για τον Ελληνα φορ.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στην Μαρσέιγ, με τον διεθνή επιθετικό να μην βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Ρούντι Γκαρσία και τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά την παραχώρησή του.

H Equipe το βράδυ του Σαββάτου έγραψε για τον Ελληνα στράικερ, αποκαλύπτοντας ότι ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα της Μαρσέιγ! Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα επιβεβαίωσε τις επαφές των δύο ομάδων για τον Μήτρογλου, ο οποίος όπως γράφει χαρακτηριστικά, αναμένεται το πολύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να αποχωρήσει από το ρόστερ των Μασσαλών. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ στο δίλημμα ποιος εκ των Μήτρογλου ή Ζερμέν πρέπει να παραμείνει έχουν αποφασίσει να πορευτούν τον Γάλλο.

«Το αργότερο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ο Μήτρογλου θα έχει παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Στο δίλημμα Μήτρογλου ή Ζερμέν νικητής βγήκε ο Γάλλος. Ο Ελληνας επιθετικός αποφασίστηκε να παραχωρηθεί, καθώς μπορεί να πουληθεί σε υψηλότερη τιμή. Η Μαρσέιγ, πάντως, δεν θα πάρει όλα τα χρήματα από την ενδεχόμενη μεταγραφή του Μήτρογλου, καθώς η Μπενφίκα διατηρεί ένα πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης», αναφέρει χαρακτηριστικά η Equipe, η οποία εκτός από τον Ολυμπιακό βάζει στο κόλπο της απόκτησής του και ομάδες από την Κίνα. «Η Κίνα είναι μια προοπτική για τον Μήτρογλου», γράφουν οι Γάλλοι, οι οποίοι θεωρούν πλέον δεδομένη την πώληση του Ελληνα στράικερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ