«Ο Νεϊμάρ συμφώνησε με την Παρί να φύγει στο φινάλε της σεζόν με προορισμό την La Liga»

«Ο Νεϊμάρ συμφώνησε με την Παρί να φύγει στο φινάλε της σεζόν με προορισμό την La Liga»

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους Παριζιάνους για να αποχωρίσει στο τέλος της σεζόν με το αζημίωτο φυσικά

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν για να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με ένα ποσό τουλάχιστον 200.000.000 ευρώ! Πιθανότεροι προορισμοί του είναι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν από 1,5 χρόνο, το καλοκαίρι του 2017, η Παρί τίναξε την μπάνκα στον αέρα όταν έσπασε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νεϊμάρ και τον απέκτησε από την Μπαρτσελόνα έναντι 222.000.000 ευρώ!

Το προσεχές καλοκαίρι όμως, δύο χρόνια αργότερα δηλαδή, δεν αποκλείεται οι Παριζιάνοι να αποχαιρετήσουν το βραζιλιάνικο αστέρι. Το φως της δημοσιότητας έχουν δει πληροφορίες που θέλουν τον Νεϊμάρ να έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους της Παρί ώστε να τον αφήσει να φύγει το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια την αποκάλυψη έκανε μία ισπανική τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή La Porteria, ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Γαλλίας να αποχωρήσει αν η ομάδα του έχει στα χέρια της πρόταση 200.000.000 ευρώ, λίγο μικρότερη δηλαδή από τα χρήματα που δαπάνησε για να τον κάνει δικό της.

Το εν λόγω Μέσο παρουσιάζει δύο ομάδες της La Liga ως πιθανούς προορισμούς του. Την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης που ακόμα αναζητά τον αντί-Ρονάλντο. Οι Καταλανοί έχουν ήδη κάνει το… πρώτο βήμα έχοντας στείλει στο Λονδίνο άνθρωπό τους με σκοπό να συναντήσει τον πατέρα του παίκτη και να τον «ψήσει» για το μεγάλο «comeback». Αν αποτύχει τότε ο δρόμος θα είναι ορθάνοιχτος για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ