Παρί Σεν Ζερμέν – Τρουά 1-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Τρουά 1-0

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες, έχασε πέναλτυ και τελικά κατάφερε να νικήσει 2-0 την Τρουά και να αποσπαστεί 10 βαθμούς από τη δεύτερη Μαρσέιγ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να σκοράρει πάνω από τρία γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα σε κάθε ματς αλλά κόντρα στην Τρουά της βγήκε το λάδι.  Είχε 19 τελικές και τουλάχιστον πέντε με έξι καλές ευκαιρίες. Το ματς φάνηκε πως θα ήταν περίπλοκο όταν ο Καβάνι έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι Παριζιάνοι συνέχισαν να μη μπορούν να βρουν δίχτυα με τη λύτρωση να έρχεται στο 78’ από τον Νεϋμάρ. Η Τρουά απογοητεύτηκε και τελικά ο Καβάνι βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει και να ρεφάρει για το χαμένο πέναλτι του πρώτου ημιχρόνου κάνοντας το 2-0.

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραπ – Μενιέ, Σίλβα, Κιμπεμπέ, Κιρζαβά – Βεράτι, Λο Σέλσο (Ραμπιό 70’), Παστόρε (Ενκουνκού 88’) – Ντι Μαρία (Μ’ Μπαπέ 70’), Καβάνι, Νεϋμάρ

Τρουά: Σαμασά – Ντεπλάν, Ζιροντόν, Ερέλ, Τραορέ – Αζαμούν, Μπελουγκού (Πελέ 80’), Καουί (Νιβέ 62’) – Γκραντσίρ, Νιάν (Χιούν Γουν 62’), Νταρμπιόν

Δείτε τα highlights:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ