Μπαλοτέλι και Μαρσέιγ… θέλουν, αλλά Μήτρογλου και FFP μπαίνουν εμπόδιο

Μπαλοτέλι και Μαρσέιγ… θέλουν, αλλά Μήτρογλου και FFP μπαίνουν εμπόδιο

Η Μαρσέιγ ψάχνεται για επιθετικό. Ο Μάριο Μπαλοτέλι θέλει να φύγει από τη Νις. Όμως οι Μασσαλοί πρέπει να ξεφορτωθούν τον Μήτρογλου για να είναι τακτοποιημένοι με το financial fair play.

Από τους πιο χαρισματικούς επιθετικούς της γενιάς του και ταυτόχρονα από τους πιο ιδιόρρυθμους. Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρήκε προσωρινά ποδοσφαιρικό καταφύγιο στην Νις, έκανε ορισμένα σπουδαία παιχνίδια, σημείωσε σημαντικά γκολ, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Ιταλός άσος δεν περνά και …πολύ καλά στην Νίκαια με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η Μαρσέιγ που ψάχνει επιθετικό, μοιάζει η ιδανική λύση, όμως οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στους όρους της συνεργασίας.

Ο 28χρονος άσος ζητά περίπου 500.000 μηνιαίως και παρά το γεγονός ότι οι Θουμπιθαρέτα και Γκαρσιά θέλουν τον Μπαλοτέλι διακαώς, το οικονομικό fair play αποτελεί εμπόδιο, σε σημείο που η λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Μήτρολου να θεωρείται σχεδόν επιβεβλημένη, καθώς ο Ελληνας άσος εισπράττει 350.000 ευρώ κάθε 1η του μηνός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ