Μονακό – Στρασβούργο 1-5

Μονακό – Στρασβούργο 1-5

Η Μονακό ηττήθηκε εντός έδρας με το βαρύ 5-1 από το Στρασβούργο και το ενδεχόμενο του υποβιβασμού πλέον, μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ. Οριακή νίκη για Τουλούζ στην έδρα της Νιμ, πήρε βαθμό στο 90+8' η Νις.

Όλα στραβά και ανάποδα για τον Τιερί Ανρί και τη Μονακό, που δεν λέει να ανακάμψει με τίποτα, γνωρίζοντας άλλη μία ήττα αυτή τη φορά εντός έδρας από το Στρασβούργο με το βαρύ 5-1 και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τα πράγματα ξεκίνησαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους Μονεγάσκους, καθώς στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νάλντο. Σαν να μην έφτανε αυτό, το Στρασβούργο κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε 5 λεπτά με γκολ των Αγιόρκε (12′) και Τόμασον (17′). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν άμεσα σε 2-1 το σκορ με τον Φαλκάο, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τρίτο τους γκολ στο 63ο λεπτό, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη, ενώ τα γκολ των Αγιόρκε στο 68′ και Φοφάνα στο 90+3′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Στρασβούργου.

Στην προτελευταία θέση η ομάδα του Τιερί Ανρί με 15 βαθμούς, ενώ το Στρασβούργο βλέπει… Ευρώπη, όντας στην 5η θέση με 32 βαθμούς.

Μεγάλη νίκη για την Τουλούζ που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Νιμ και ξεφεύγει κατά πολύ από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το ένα και μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Σανογκό στο 41ο λεπτό, σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις.

Με αυτή τη νίκη η Τουλούζ ανέβηκε στην 13η θέση με 25 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν 11οι με 26.

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουόλτερ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στη Νις, που σχεδόν για όλο το παιχνίδι βρισκόταν πίσω στο σκορ στην έδρα της Ρεμς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ουντίν στο 12ο λεπτό, ενώ και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Στους 31 βαθμούς και την 7η θέση η Νις που κινδυνεύει να μείνει πίσω στην κούρσα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με την Ρεμς να είναι 10η με 28 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ