Μήτρογλου – Μαρσέιγ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου

Μήτρογλου – Μαρσέιγ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου

Στη Γαλλία γράφουν ότι ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Μαρσέιγ και ως πιθανούς προορισμούς θέτουν την Ελλάδα και την Πορτογαλία.

Έχει γραφτεί πολλάκις είναι η αλήθεια. Αλλά όσο ο Κώστας Μήτρογλου δεν πείθει με τις εμφανίσεις του, τον προπονητή και τους ιθύνοντες της Μαρσέιγ, θα συνεχίσει να γράφεται. «Ο Μήτρογλου θα μπορούσε να φύγει από την Μαρσέιγ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, επόμενο σταθμός του Έλληνα στράικερ η πατρίδα του ή η Πορτογαλία».

Αναρωτιούνται οι Γάλλοι, Ελλάδα ή Πορτογαλία. Το «πότε» του έχουν σίγουρο. Τώρα. Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Από την στιγμή που μετακόμισε στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, τον Αύγουστο του 2017 εξάλλου, ποτέ του δεν έπεισε. Αν παραμένει ακόμα στο ρόστερ των Μασσαλών είναι γιατί δεν έχει βρεθεί κάποιος να τον αντικαταστήσει. Να πάει την γραμμή κρούσης της ομάδας ένα βήμα πιο μπροστά.

Ένα πρόβλημα που ωστόσο λύθηκε, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Μάριο Μπαλοτέλι την περασμένη Τετάρτη. Για τον τεχνικό της Μαρσέιγ Ρούντι Γκαρσία η έλευση του Σούπερ Μάριο σημαίνει «τέλος της απροθυμίας» να αποχωριστεί τον Μητρογκόλ. Μάλιστα σε περίπτωση αποχώρησης του Έλληνα στράικερ, ανοίγονται μπροστά του δύο πόρτες. Σύμφωνα με το tuttomercato ο πολύπειρος φορ μπορεί να επιστρέψει στην Πορτογαλία ή να επαναπατριστεί.

Ωστόσο ο παχυλός μισθός του (350.000 ευρώ το μήνα) θα μπορούσε να αποτελέσει «αγκάθι» για οποιονδήποτε σύλλογο ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, εκτός αν ο ίδιος ο παίκτης δεχθεί να κάνει μια θυσία. Κάτι που όμως δεν είναι και πολύ εφικτό, για έναν παίκτη που δεν θέλει να αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ.

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής των Μασσαλών, Αντονι Θουμπιθαρέτα, υποσχέθηκε κινήσεις στην «εκπνοή» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Περιμένουμε να δούμε αν θα αφορούν τον πρώην άσο του Ολυμπιακού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ