Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 4-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 4-1

Οι πρωταθλητές Γαλλίας στον απόηχο του σοβαρού τραυματισμού του Νεϊμάρ, διέλυσαν με 4-1 την Ρεν και πέτυχαν την 18η νίκη τους σε 20 παιχνίδια στη Ligue A.

No Neymar, no problem για την Παρί Σεν Ζερμέν! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ διέλυσε στο Παρίσι την Ρεν με 4-1 και πέτυχε την 18η νίκη της σε 20 παιχνίδια στην Ligue 1. Οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ημίχρονο (1-1), αλλά στο δεύτερο πάτησαν γκάζι και έφτασαν εύκολα σε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 7’ λεπτό με τον Καβάνι μετά από πάσα του Ντι Μαρία, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 28’ με τον Νιαγκ. Στο δεύτερο μέρος οι πρωταθλητές Γαλλίας «φόρτσαραν» και με ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου έφτασαν στο 4-1. Στο 60’ ο Ντι Μαρία από δημιουργός έγινε εκτελεστής και έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 66’ ο Εμπαπέ έκανε το 3-1, με τον Καβάνι στο 71’ να βάζει το κερασάκι στην… τετραώροφη τούρτα της Παρί.

Με αυτή τη νίκη η Παρί έφτασε στους 56 βαθμούς και άνοιξε στους 13 τη διαφορά από τη δεύτερη Λιλ, έχοντας μάλιστα και δύο παιχνίδια λιγότερο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αντίπαλο στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό που απασχολεί τη δεδομένη τον Τούχελ είναι ο τραυματισμός του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος χτύπησε στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Στρασμπούργκ και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ