Χάνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νεϊμάρ

Χάνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νεϊμάρ

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στην αναμέτρηση κόντρα στη Στρασμπούρ, τελικά ήταν σοβαρότερος από την αρχική εκτίμηση και αναμένεται να χάσει τουλάχιστον την πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χωρίς τον Νεϊμάρ θα παραταχθεί απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου σταρ στην αναμέτρηση κόντρα στη Στρασμπούρ ήταν πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις. Σύμφωνα με το «RMC» ο αρχηγός της Σελεσάο θα απουσιάσει τουλάχιστον από το πρώτο ματς απέναντι στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, παιχνίδι που είναι ορισμένο για τις 12 Φεβρουαρίου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Νεϊμάρ θα εξεταστεί από τον γιατρό της Εθνικής Βραζιλίας, στον οποίο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για το διάστημα που θα μείνει εκτός ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Αν μάλιστα χρειαστεί χειρουργείο, ενδεχόμενο διόλου απίθανο, τότε ο Νεϊμάρ θα μείνει εκτός για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ