Επίσημο: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Παρέδες (vid)

Επίσημο: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Παρέδες (vid)

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και επίσημα ο Λεάντρο Παρέδες, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του από την Ζενίτ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λεάντρο Παρέδες από τη Ζενίτ, με τη μεταγραφή του Αργεντινού μέσου να κοστίζει στους πρωταθλητές Γαλλίας περίπου 47 εκατ. ευρώ.

Την ανακοίνωση της μεταγραφής του Παρέδες, την παρουσίασε ο συμπατριώτης του στη γαλλική ομάδα, Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος έστειλε μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου, όπου εμφανίζεται με τη φανέλα της ομάδας του Παρισιού, ο Παρέδες. Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρί υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Τόμας Τούχελ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Επίσης, αν και έχει σοβαρό πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA, η Παρί χρειαζόταν οπωσδήποτε ενίσχυση στη μεσαία γραμμή της, που έχει δεχθεί απανωτά πλήγματα τους τελευταίους μήνες. Πρώτα με την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Τιάγκο Μότα, στη συνέχεια με την περιθωριοποίηση του Αντριάν Ραμπιό, λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του, και πιο πρόσφατα με τον τραυματισμό του Μάρκο Βεράτι.

Κι όλα αυτά, ενώ πλησιάζουν οι αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League, που αποτελεί το μεγάλο στόχο και τον διακαή πόθο των διοικούντων τον παριζιάνικο σύλλογο.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/PSG_English/status/1090172887758180354

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ