Μπουφόν: «Από τα καλύτερα deal στην ιστορία της Γιουβε η μεταγραφή μου»

Μπουφόν: «Από τα καλύτερα deal στην ιστορία της Γιουβε η μεταγραφή μου»

Ο Τζιαλουίτζι Μπουφόν μίλησε για τα ποσά των μεταγραφών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως η απόφαση της Γιουβέντους να τον αποκτήσει το 2001 είναι μια από τις καλύτερες που πήρε ποτέ ο σύλλογος.

Το καλοκαίρι του 2001 η Γιουβέντους προχώρησε στην πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα ever, υπογράφοντας τον Μπουφόν για το ποσό των 72,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το συνολικό κόστος θεωρήθηκε εξωφρενικό από την κοινή γνώμη, όμως σύμφωνα με τον Μπουφόν, τελικά ήταν δικαιολογημένο .

Αφού τοποθετήθηκε πάνω στα υπέρογκα ποσά που σπαταλώνται για μεταγραφές αλλά και την ευφυϊα αυτών των κινήσεων, ο Ιταλός κατέληξε πως η απόκτησή του από τη Γιούβε ήταν μια από τις καλύτερες επενδύσεις που πραγματοποίησε ποτέ ο σύλλογος.

«Διανύουμε μια περίοδο, όπου τα ποσά που προσφέρονται για μεταγραφές είναι τεράστια σε σχέση με το παρελθόν. Πιστεύω πάντως πως είναι έξυπνες κινήσεις. Αν πάμε χρονικά πίσω στη μεταγραφή μου στη Γιούβε, το ποσό που δόθηκε προκάλεσε έντονη κριτική. Λέγανε πως δεν γίνεται να προσφέρονται τόσα χρήματα για τερματοφύλακα», τόνισε αρχικά ο θρυλικός γκολκίπερ για να καταλήξει:

«Ξέρω πως είναι δικαιολογημένες τέτοιες συζητήσεις, όμως στο τέλος έμεινα στο Τορίνο 17 χρόνια. Θεωρώ πως η Γιουβέντους όταν με υπέγραψε, έκανε μια από τις καλύτερες επενδύσεις στην ιστορία της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ