Η Παρί βρήκε και δεύτερο…Κιλιάν Εμπαπέ

Η Παρί βρήκε και δεύτερο…Κιλιάν Εμπαπέ

Μπορεί ο πρώτος να αγωνίζεται ήδη για τους Γάλλους, όμως στο σύλλογο βρήκαν έναν... 11χρονο με το ίδιο όνομα, τον οποίο θέλουν να αποκτήσουν.

Πάντα οι δυο είναι καλύτεροι του ενός. Μάλλον αυτό το σκεπτικό είχαν στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς μετά την απόκτηση του 20χρονου Κιλιάν Εμπαπέ, τώρα επιθυμούν και έναν 11χρονο με το ίδιο όνομα.

Όπως αποκάλυψε η «Le Parisien» ο γαλλικός σύλλογος έχει στο στόχαστρο έναν μικρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ομάδα της Roissy-en-Brie , ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον 20χρονο σουπερσταρ των «Παριζιάνων». Ο 11χρονος μπορεί να μην έχει καμία συγγένεια με τον συνονόματό του, όμως στο Παρίσι ευελπιστούν πως εκτός από το όνομα θα μοιράζονται και το ίδιο… ταλέντο.

Η εφημερίδα, μάλιστα, που ανέδειξε το θέμα φιλοξένησε και τον πατέρα του μικρού, Ερίκ Eμπαπέ, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Παρί για τον γιο του.

«Η Παρί μας έχει προσεγγίσει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Είναι χαρούμενος που παίζει ποδόσφαιρο. Ως οικογένεια χαιρόμαστε να τον βλέπουμε να γίνεται ένα καλό παιδί» ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός της… συνωνυμίας:

«Πολλοί με ρωτούν συχνά αν ονόμασα επίτηδες έτσι τον γιο μου. Ξεχνούν, βέβαια, ότι ανάμεσά τους υπάρχει διαφορά μόλις οκτώ χρόνων και επομένως δεν υπήρχε γνωστός ποδοσφαιριστής με αυτό το όνομα όταν εγώ ονόμασα το παιδί μου Κιλιάν».

Όσο για τον ίδιο τον πιτσιρικά, εκείνος… δεν φαίνεται να δίνει και πολύ σημασία:

«Από την ημέρα που ο άλλος έγινε διάσημος, έχω συνηθίσει. Δεν δίνω σημασία, αν και γενικά νιώθω όμορφα. Είμαι φίλαθλος της Παρί και μακάρι να έχω την ίδια καριέρα με αυτόν».

Ο Εμπαπέ ο νεότερος αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και το περασμένο Σαββατοκύριακο πέτυχε τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια για το ​Seine-et-Marne Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ