Οπαδοί Παρί: «Ο σύλλογος αξίζει κάτι καλύτερο από μισθοφόρους» (pic)

Οπαδοί Παρί: «Ο σύλλογος αξίζει κάτι καλύτερο από μισθοφόρους» (pic)

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασαν ένα μήνυμα στο διαδίκτυο, με το οποίο κατηγορούν τους παίκτες.

Η πίκρα των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν δεν λέει να κοπάσει μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας τους από το Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι, αφού πέρασαν λίγες ημέρες, αποφάσισαν να βγάλουν μια ανακοίνωση, την οποία ανέβασαν στα social media, που ουσιαστικά κατηγορούν τους παίκτες της ομάδας για την κατάσταση που επικρατεί. Που δεν μπορούν δηλαδή να προχωρήσουν μακριά στη διοργάνωση.

Χρεώνοντας τους πως δεν υπερασπίζονται και δεν τιμούν τη φανέλα που φορούν, ενώ τους αποκαλούν και παίκτες χωρίς υπερηφάνεια.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα έγραψαν:

«Αυτοί οι παίκτες που υποτίθεται πως θα έπαιζαν για να τιμήσουν και να υπερασπιστούν τη φανέλα έχουν χρέος προς τους οπαδούς, τους υπαλλήλους και όλους αυτούς που παλεύουν για τον σύλλογο».

«Δεν είμαστε οπαδοί για τις νίκες, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε παίκτες χωρίς υπερηφάνεια να αφήσουν την ομάδα μας στον »βούρκο»».

«Η Παρί Σεν Ζερμέν αξίζει πιο πολλά από απλούς μισθοφόρους, που ενδιαφέρονται περισσότερο για τα λεφτά που παίρνουν, παρά να υπερασπιστούν τη φανέλα της ομάδας».

«Είμαστε περήφανοι για τη ομάδα μας, αλλά όχι για τους παίκτες μας», ήταν κάποια από τα λόγια των οπαδών της Γαλλικής ομάδας.

https://twitter.com/Co_Ultras_Paris/status/1104036962435063808

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ