Ο Μουρίνιο συζητά με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μουρίνιο συζητά με την Παρί Σεν Ζερμέν

Σε συζητήσεις με τους Παριζιάνους βρίσκεται ο Πορτογάλος, μετά και το αποτυχημένο «φλερτ» του με τη Ρεάλ.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε ακουστεί έντονα για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αντ’ αυτού οι Μερένχες αποφάσισαν να φέρουν στη Μαδρίτη τον Ζινεντίν Ζιντάν, 8 μήνες μετά την αποχώρησή του. Οι εξελίξεις αυτές οδήγησαν τον Πορτογάλο τεχνικό να αναζητήσει αλλού το μέλλον του και φαίνεται πως νέο φαβορί για την πρόσληψη του Πορτογάλου είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι γνώρισαν ένα ακόμη ντροπιαστικό αποκλεισμό από το Champions League και η θέση του Τόμας Τούχελ βρίσκεται στον αέρα. Η νέα αποτυχία των Παριζιανων να κάνουν το κάτι παραπάνω στη διοργάνωση έχει προκαλέσει έντονες αμφιβολίες προς το πρόσωπο του Γερμανού και οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν πάρει την απόφαση να τον αποδεσμεύσουν.

Πρώτος επιλαχών για τη διαδοχή του είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας. Όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα, ο 56χρονος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί για να αναλάβει από τη νέα σεζόν , επιστρέφοντας ξανά στους πάγκους μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ