Δίνει 75 εκατομμύρια ευρώ για Άλαν η Παρί Σεν Ζερμέν

Δίνει 75 εκατομμύρια ευρώ για Άλαν η Παρί Σεν Ζερμέν

Η γαλλική ομάδα φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει αδρά την Νάπολι για να κάνει κάτοικο Παρισιού τον Βραζιλιάνο μέσο και να ενισχύσει το κέντρο της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League, αλλά και τη διαφαινόμενη εύκολη κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος στρέφεται από τώρα στην μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Il Mattino» οι παριζιάνοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ στην Νάπολι για να αποκτήσουν τον Άλαν.

Ο βραζιλιάνος μέσος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των «παρτενοπεί» και έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας του Τόμας Τούχελ.

Ο Άλαν φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να πάει στη Γαλλία και συνεπώς αν η Παρί τα βρει με τον Ιταλικό σύλλογο το deal θα είναι δεδομένο.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η συμφωνία τότε η Νάπολι αναμένεται να απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση θα έχει για τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Θυμίζουμε πως ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν φαίνεται ιδιαίτερα διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ