CIES: Ο Εμπαπέ ο παίκτης με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία

CIES: Ο Εμπαπέ ο παίκτης με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία

Τον ποδοσφαιριστή με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία παρουσίασε το CIES και δεν είναι άλλος από το next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κίλιαν Εμπαπέ.

Πριν λίγες ημέρες ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε αποκαλέσει τον Κίλιαν Εμπαπέ ως τον ποδοσφαιριστή με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία και όπως αποδεικνύεται δεν είχε άδικο. Σύμφωνα με μελέτη του CIES, ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί εξακολουθεί να είναι ο παίκτης με την υψηλότερη εκτιμώμενη αξία στην μεταγραφική αγορά στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, με αξία 228 εκατομμύρια ευρώ.

Το συγκεκριμένο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την τελευταία έκθεση (Νο 257) του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ.

Σκοπός του συγκεκριμένου οργανισμού είναι να παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη αξία ανά ομάδα και με βάση τις μετρήσεις που έγιναν, το όνομα του 20χρονου φιγουράρει στην πρώτη θέση με τους ποδοσφαιριστές που εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους κάνουν… πάταγο και στο χρηματιστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ