Μονακό – Τρουά 3-2

Μονακό – Τρουά 3-2

Η Μονακό γύρισε από το 0-2 και νίκησε 3-2 την Τρουά παραμένοντας στη δεύτερη θέση την ώρα που Γκινγκάμπ και Τουλούζ έτυχαν πολύ σημαντικές νίκες για την παραμονή στην Ligue 1.

Η Μονακό γύρισε από το 0-2 και νίκησε 3-2 την Τρουά παραμένοντας στη δεύτερη θέση την ώρα που Γκινγκάμπ και Τουλούζ έτυχαν πολύ σημαντικές νίκες για την παραμονή στην Ligue 1.

Κόλαση-Παράδεισος. Μια διαδρομή που διήρκεσε σχεδόν 18 λεπτά στο Stade Luis II του Μονακό. Εκεί οι Μονεγάσκοι που ερίζουν για την δεύτερη θέση μαζί με Λυών και Μαρσέιγ, είδαν την Τρουά που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού να την νικά με 2-0 μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με γκολ των Σουκ Χιούν Γιούν  (25’ κα 50’).

Στο 70’ όμως το αυτογκόλ του Ντεπλάν βοήθησε την ομάδα του Ζαρντίμ να ξαναμπεί στο ματς και να αισθανθεί πως κάτι μπορεί να πάρει στο τέλος μια βραδιάς που προορίζονταν κάκιστη. Η επιθετικότητα των Μονεγάσκων αυξήθηκε και ο Γκουίντο Καρίγιο με δύο πολύ σπουδαία γκολ (85’ και 88’) ολοκλήρωσε την ανατροπή σε ένα από τα καλύτερα ίσως ματς του γαλλικού πρωταθλήματος φέτος.

Μονακό: Σούμπασιτς – Σιντιμπέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Ζόρζε (Ντιακαμπί 83’) – Λόπες (Καρίγιο 46’), Μουτίνιο, Φαμπίνιο, Λεμάρ – Φαλκάο, Κεϊτά (Γκεζάλ 65’)

Τρουά: Σαμασά – Ντεπλάν, Ζιροντόν, Ερέλ, Τραορέ – Αζαμούμ, Κονφέ – Καουί (Ομπιάνγκ 83’), Νιβέ (Βισκαρόντο 76’), Νταρμπιόν – Γιούν (Νιάν 68’)

 

Στα άλλα ματς της ημέρας ξεχώρισαν οι νίκες των Γκινγκάμπ και Τουλούζ, δύο ομάδων που πήραν σημαντικούς βαθμούς στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, μακριά από τα φώτα της Ευρώπης και του πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα ματς:

Ανζέ – Μονπελιέ 1-1 (Εκαμπί 56′ / Μπενζά 51′)
Γκινγκάμπ – Ντιζόν 4-0 (Μπριάν 37′, Σαλιμπούρ 40′, Κοκό 59′, Κερμπρά 66′)
Μετς – Ρεν 1-1 (Μογέ 41′ / Μουμπέλ 86′)
Τουλούζ – Καέν 2-0 (Ντα Σίλβα αυτογκόλ 61′, Γκραντέλ 74′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ