Εμπαπέ: Πρωτάθλημα ανά… 2.014 λεπτά (pics)

Εμπαπέ: Πρωτάθλημα ανά… 2.014 λεπτά (pics)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ διανύει εξαιρετικές σεζόν στη Γαλλία με τα νούμερα του να το αποδεικνύουν περίτρανα καθώς είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.

2.000 χιλιάδες λεπτά ή περίπου 33 ώρες ή 120.000 δευτερόλεπτα, όπως και να το πει κάποιος είναι το ίδιο. Τόσο χρόνο χρειάζεται να αγωνίζεται ο Κιλιάν Εμπαπέ για να κατακτά ένα πρωτάθλημα στη Γαλλία, κάτι που φαντάζει πραγματικά εντυπωσιακό και είναι πέρα για πέρα αλήθεια.

Ο Γάλλος, μπορεί να είναι μόλις 20 ετών αλλά είναι ο ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν και φροντίζει να το δείχνει με κάθε δυνατό ή αδύνατο τρόπο με τις εμφανίσεις του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Τελευταία «παράσταση» του νεαρού Γάλλου επιθετικού, ήταν η χθεσινή (21/4) απέναντι στην Μονακό, με τους Παριζιάνους να επικρατούν με σκορ 3-1 χάρη σε ένα… σόου από τον Εμπαπέ που σημείωσε τρία γκολ.

Τα νούμερα του 20χρονου, συνολικά στο Γαλλικό πρωτάθλημα, πραγματικά… ζαλίζουν αφού σε 95 φορές που έχει αγωνιστεί, έχει σημειώσει συνολικά 59 γκολ, έχει μοιράσει 24 ασίστ και έχει κατακτήσει τρεις φορές τον τίτλο της Ligue 1, δύο με την Παρί και μία με την Μονακό.

https://twitter.com/Squawka/status/1120069432620015617

Οι αριθμοί όμως δεν σταματούν να λένε την αλήθεια αφού τα εντυπωσιακά επιτεύγματα συνεχίζονται. Συγκεκριμένα, ο Εμπαπέ πετυχαίνει ένα γκολ στο πρωτάθλημα ανά 104 λεπτά συμμετοχής, κάτι που σημαίνει πως είναι περίπου ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Ακόμη ο Γάλλος μοιράζει μία ασίστ στο πρωτάθλημα περίπου ανά 255 λεπτά που βρίσκεται στα Γαλλικά γήπεδα, όντας ένα αρκετά εντυπωσιακό νούμερο για τον 20χρονο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πολύ σημαντικό είναι πως ο Κιλιάν Εμπαπέ εμπλέκεται σε κάποιο γκολ που θα επιτευχθεί ανά 74 λεπτά συμμετοχής κάτι που αποδεικνύει περίτρανα την αποτελεσματικότητα και τη σημαντικότητα που έχει στις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

https://twitter.com/JakeEntwistle/status/1120071320279093253

Ο 20χρονος έχει όλο το μέλλον μπροστά του να γράψει τη δική του ιστορία, τόσο στο Γαλλικό πρωτάθλημα, όσο και σε κάποιο από τα ακόμη πιο μεγάλα της Ευρώπης. Τα νούμερα του είναι πάρα πολύ καλά και εντυπωσιακά δείχνοντας τις τεράστιες δυνατότητες του.

Ας ελπίσουμε πως τα επόμενα χρόνια θα συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς για να μας απασχολεί με τα επιτεύγματα του, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι μόλις 20 ετών και έχει πετύχει τόσα πολλά στη σύντομη έως τώρα καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ