Μπαπέ: Σε μικρότερη ηλικία έχει πετύχει περισσότερα γκολ απ’ όσα ο Μέσι και ο Ρονάλντο μαζί (pic)

Μπαπέ: Σε μικρότερη ηλικία έχει πετύχει περισσότερα γκολ απ’ όσα ο Μέσι και ο Ρονάλντο μαζί (pic)

Τα εντυπωσιακά νούμερα του Κίλιαν Mπαπέ αποδεικνύουν για ποιο λόγο θεωρείται ο διάδοχος των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κίλιαν Μπαπέ αποτελεί το νέο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και για πολλούς έχει όλα τα φόντα για να χαρακτηριστεί ως άξιος διάδοχος των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα οι αριθμοί του έρχονται να ενισχύσουν τέτοιους είδους ισχυρισμούς, καθώς ήδη ο νεαρός Γάλλος σε ηλικία 20 ετών μετράει περισσότερα γκολ απ΄ότι είχαν μαζί ο Μεσι και Ρονάλντο στα 21 τους χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σταρ τη Γιουβέντους σε ηλικία 21 ετών είχε σκοράρει 35 φορές για την ομάδα του (Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και για την εθνική, ενώ ο μικρός μάγος της Μπαρτσελόνα σε αντίστοιχη ηλικία είχε βρει δίχτυα 50 φορές για την Μπαρτσελόνα και την εθνική Αργεντινής.

Συνολικά, αμφότεροι έχουν πετύχει 85 γκολ και παρά το εντυπωσιακό νούμερο, εξακολουθούν να υστερούν μπροστά στα στατιστικά του Γάλλου.

Ειδικότερα, ο Μπαπέ σε ηλικία μόλις 20 ετών έχει πετύχει 94 γκολ με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να στεφθεί και παγκόσμιος πρωταθλητής.

Οι αριθμοί μπορεί πράγματι να μην λένε πάντα την αλήθεια αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αιτιολογούν και με το παραπάνω το… χαμό που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του νεαρού αστέρα της Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ