Το Κατάρ «τραβάει την πρίζα» από την Παρί

Το Κατάρ «τραβάει την πρίζα» από την Παρί

Οι ιδιοκτήτες της Παρί σκέφτονται πολύ σοβαρά να σταματήσουν τη χρηματοδότηση του συλλόγου εξαιτίας των συνεχόμενων αποτυχιών των Γάλλων στην Ευρώπη.

Άσχημα νέα για την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, το Κατάρ σκέφτεται να… τραβήξει την πρίζα και να σταματήσει να χρηματοδοτεί περαιτέρω το σύλλογο.

Όπως υποστηρίζει η «La Parisien», το Qatar Sports Investment (θυγατρική εταιρεία του Υπουργείου Οικονομικών της χώρας) που είναι υπεύθυνο για την πρόσφατη οικονομική ευμάρεια των Γάλλων εξετάζει πολύ σοβαρά να βάλει… φρένο στα εκατομμύρια που εισρέουν κάθε χρόνο στα ταμεία του συλλόγου.

Κύρια αιτία φαίνεται πως είναι η αδυναμία της Παρί να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, ενώ σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε η ήττα στον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας από τη Ρεν.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, οι συνεχόμενες «σφαλιάρες» στην Ευρώπη και τα υπέρογκα ποσά που εκταμιεύονται χωρίς αντίκρισμα έχουν προκαλέσει δεύτερες σκέψεις στα διοικητικά στελέχη, τα οποία πιστεύουν πως οι διαδοχικές αποτυχίες ενδεχομένως να δημιουργήσουν πρόβλημα στην… εικόνα τους.

Όπως φαίνεται, η κριτική από τον διεθνή Τύπο αλλά και από τους φιλάθλους ανά την υφήλιο έχουν αρχίσει να προξενούν αμφιβολίες στα ανώτερα «κεφάλια» των Παριζιάνων και πλέον είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ