Παρί Σεν Ζερμέν : «Ψάχνεται» με Ντοναρούμα

Παρί Σεν Ζερμέν : «Ψάχνεται» με Ντοναρούμα

Πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως είναι ο Τζιανλουίτζι Ντοναρόυμα, σύμφωνα με το «Sky Sport Italia».

Η Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι επένδυσε πολλά χρήματα σε μεταγραφές (Νεϊμάρ- Κιλιάν Εμπαπέ), προκειμένου να ενισχυθεί στην επίθεσή της. Κάτι που πέτυχε. Όμως οι Παριζιάνοι δεν δείχνουν να σταματάνε εκεί. Θέλουν να γίνουν πιο δυνατοί και κάτω από τα γκολπόστ. Στόχος τους; Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας πριν από περίπου έξι μήνες και πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Μίλαν είχε επαφές με τη διοίκηση των Παριζιάνων. Όμως αυτές δεν προχώρησαν ποτέ. Έμειναν στάσιμες.

Ωστόσο, η πορεία της Μίλαν και η αποχώρηση του Βιντσέντζο Μοντέλα φαίνεται πως τον έχουν κάνει να έχει τάσεις φυγής. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το «Sky Sport Italia», με αποτέλεσμα η Παρί να θέλει και πάλι να τον κάνει δικό της.

Παρόλα αυτά οι πηγές των Ιταλών δεν αναφέρουν ούτε πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Γάλλοι για εκείνον, ούτε και το πότε σκοπεύουν να χτυπήσουν την πόρτα της Μίλαν για την αγορά του. Όμως, δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ