«Ο Νεϊμάρ έχει ρήτρα για το καλοκαίρι του 2020»

«Ο Νεϊμάρ έχει ρήτρα για το καλοκαίρι του 2020»

Από το επόμενο καλοκαίρι, οποιαδήποτε ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Νεϊμάρ θα μπορεί να τον κάνει δικό της αρκεί να πληρώσει 170 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δαπανήσει περίπου 222 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα τον Νεϊμαρ, όμως φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι και σίγουρο ότι θα παραμείνει στη Γαλλία.

Ο λόγος είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει βάλει στο μάτι, αλλά και ότι από το καλοκαίρι του 2020 θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης από τη γαλλική ομάδα. Σύμφωνα με την El Mundo Deportivο, ο Νεϊμάρ είχε συμφωνήσει να υπογράψει στην Παρί εφόσον το 2020 θα έχει ρήτρα για να μπορεί να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Τελικά όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας όποια ομάδα θέλει να αγοράσει τον Νεϊμάρ και τα έχει βρει μαζί του, μπορεί να το κάνει, αρκεί αν δώσει 170 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το συγκεκριμένο ποσό είναι 50 εκατ. ευρώ κάτω από τα χρήματα που ζητάει φέτος η γαλλική ομάδα και πιθανότατα αν δεν αποχωρήσει φέτος να το κάνει του χρόνου, με τη Ρεάλ να παρακολουθεί και να κοιτάζει όλες τις παραμέτρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ