Στρασβούργο – Μαρσέιγ 1-1

Στρασβούργο – Μαρσέιγ 1-1

Η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της αδιάφορης Στρασμπούρ, αποτέλεσμα που την αφήνει πίσω στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη.

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Στρασμπούρ η Μαρσέιγ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1, αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να αποβεί κομβικό στην προσπάθεια που κάνουν οι Μασσαλοί να κερδίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 48ο λεπτό, με ωραίο σουτ του Ζερμέν, έπειτα από ασίστ του Σακάι. Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά το σουτ του Καλέτα-Καρ σταμάτησε στο δοκάρι.

Το γκολ της ισοφάρισης για την Στρασμπούρ ήρθε στο 65′ λεπτό, όταν ο Κένι Λαλά, έπειτα από χαμένο πέναλτι του Γιόνας Μάρτιν, σκόραρε από κοντά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Έτσι, η Μαρσέιγ έφτασε τους 55 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την 4η Σεντ Ετιέν, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη η Στρασμπούρ, που έχει ήδη εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη μέσω της κατάκτησης του Λιγκ Καπ, ανέβηκε στην 9η θέση με 46 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ