Στο «στόχαστρο» της Παρί ο Αλέγκρι

Στο «στόχαστρο» της Παρί ο Αλέγκρι

Την πρόσληψη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σκέφτονται οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η παρουσία του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας δεν έχει ικανοποιήσει.

Μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στα προημιτελικά του Champions League, ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι έκανε λόγο για ένα μέλλον με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο του συλλόγου.

Παρόλα αυτά, οι δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη των «μπιανκονέρι» δεν ήταν αρκετές για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο, καθώς τα ιταλικά ΜΜΕ εξακολουθούν να πιστεύουν πως ο 51χρονος τεχνικός δεν θα συνεχίζει στο Τορίνο και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με την Corriere Dello Sport, η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ιταλού από το πάγκο της Γηραιάς Κυρίας έχει κινητοποιήσει το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία με τη σειρά της φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Παρά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου με τον Τόμας Τούχελ, οι Παριζιάνοι δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τον Γερμανό και ψάχνουν από τώρα τον διάδοχό του.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τον οποίο θεωρούν ιδανικό για τον πάγκο της ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ