Μαρσέιγ – Λυών 0-3

Μαρσέιγ – Λυών 0-3

Οι Λιονέ επικράτησαν εκτός έδρας της Μαρσέιγ με 3-0 και ουσιαστικά «σφράγισαν» την παρουσία τους στο επόμενο Champions League, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν και τυπικά εκτός Ευρώπης.

Στους ομίλους του Champions League θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν η Λυών.

Η ομάδα του Μπρούνο Τζενέσιο με πρωταγωνιστή τον Μάξγουελ Κορνέ, ο οποίος σκόραρε το πρώτο και το τελευταίο γκολ του αγώνα, επικράτησε εκτός έδρας της Μαρσέιγ με 3-0 για την 36η αγωνιστική της Ligue 1 και ουσιαστικά εξασφάλισε την έξοδό της στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι Λιονέ με το διπλό στο Βέλοντρομ έφτασαν τους 66 βαθμούς και εδραιώθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ πλέον δύο αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκονται στο +4 από την 4η Σεντ Ετιέν.  Οι γηπεδούχοι από την άλλη, μετά την αποψινή ήττα, έχασαν και τις τελευταίες τους ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη και θα αρκεστούν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 24’ με τον Κορνέ, ενώ είχαν άλλες δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντεπάι. Το 2-0 έγινε στο 84’ από τον Ντεμπελέ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κορνέ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ