Στο «κόλπο» για Γκριεζμάν η Παρί

Στο «κόλπο» για Γκριεζμάν η Παρί

Στο «κυνήγι» της απόκτησης του Αντουάν Γκριεζμάν φέρεται να μπήκε η Παρί, μετά την ανακοίνωση του Γάλλου πως αποχωρεί από την Ατλέτικο.

Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται ο Αντουάν Γκριεζμάν, μετά και την ανακοίνωση του πως το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Μέχρι πρότινος, το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτηση του Γάλλου ήταν η Μπαρτσελόνα, με γαλλικά δημοσιεύματα μάλιστα να κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι «μπλαουγκράνα» απέκτησαν ανταγωνιστή για την περίπτωση του 27χρονου, καθώς και η Παρί Σεν Ζερμέν με τη σειρά της έχει ψηλά στη λίστα της τον επιθετικό των «ροχιμπλάνκος».

Μάλιστα, στο γαλλικό σύλλογο έχουν την πεποίθηση πως ο Γκριεζμάν δεν έχει καταλήξει ακόμα σε οριστική συμφωνία με τους Καταλανούς και είναι έτοιμοι να μπουν «σφήνα» στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να παρατήσει εύκολα την υπόθεση, καθώς είναι αισιόδοξη πως θα καταφέρει να ολοκληρώσει μέσα στο προσεχές διάστημα τη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ